bedrijfslogo

ARCHITECT4U analyseert specifieke doelen/behoeften en biedt daarvoor optimale oplossingen.
Die moeten vooral functioneel en stimulerend zijn voor de gebruikers, betaalbaar voor de opdrachtgever en een aanwinst voor de omgeving !

Mijn belangrijkste streven is bij te kunnen dragen aan een materiële omgeving die een stimulerende, zo mogelijk inspirerende invloed heeft op alles wat je er wil of moet doen en waarin je je behaaglijk en comfortabel kunt voelen. Het Sint Nicolaaslyceum in Amsterdam, dat ontworpen is 'rondom de leerling' is daarvan een treffend voorbeeld: 'Je krijgt zin om naar school te gaan'! (BNA gebouw van het jaar regio West 2013, DP6 architecten).
Alle gangbare verkoopargumenten ten spijt, onderstreept dit nog eens dat er pas echt sprake kan zijn van ultieme beleving en waardering van ruimte en architectuur als er met specifiek daarvoor te ontwikkelen kennis, analyserend en creatief is ingespeeld op de immer unieke psyche en werkelijke wereld van de gebruikersdoelgroep.

Kmar Venlo, stalling
Kmar-brigade HarskampKmar Venlo, stallingbedrijfsrestaurant met kantines Oirschotbedrijfsrestaurant met kantines Oirschot, gevelsbedrijfsrestaurant met kantines Bussumuitbreiding 'kumpulan' Bronbeek